• Ски каска BOLLE B-Rent 30808 Shiny White Silver

B- Rent е каска, която осигурява максимален комфорт и защита, перфектна за всичкиq които обичат зимните спортове. Супер лека и здрава каска, тя ще Ви предпазва през целия ден докато карате.

Интегрирана система за вентилация която осигурява ефективно преминаване на въздуха през стратегически точки, за да се гарантира свеж въздух и комфортна температура за главата. Въздухът отвън само преминава през повърхностния слой на каската и охлажда без да влиза навътре.
Вътрешна конструкция ABS - поема, разпределя и разсейва удара така, че да се намали максимално въздействието от сътресението върху главата. Всички материали, използвани за вътрешната подплата на каската са направени от антиалергични, терморегулиращи и дишащи материи, за да осигурят на клиента оптимален комфорт.
Наушниците на каската са добре омекотени, топли и през тях се чува ясно какво се случва около вас. Имат опция за сваляне в по-топлите дни на зимния сезон.
Прецизна система за регулиране на точния размер, за да прилепне каската максимално добре към главата осигурява повече комфорт и стабилност на каската при по-екстремно каране.
Сертификат - CE EN 1077 / ASTM-CE - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077 и американския стандарт ASTM-CE.

Bolle - Франция

Размер-54-58cm

Ски каска BOLLE B-Rent 30808 Shiny White Silver

  • Производител: Bollé
  • Код на продукта: B-Rent
  • Наличност: Out Of Stock
  • 107.00 лв.


Възможни варианти