•  Bestard Cosmos

С моделa "Космос" постигнахме голяма крачка напред и въведохме съвсем нова концепция, когато става дума за ултра комфортни туристически обувки: меки, леки и с несравнимо ниво на подтискане и дишане благодарение на използването на новите и революционна технология Gore-Tex®Surround ™, която позволява излъчването на топлината и влажността и под растението на стъпалото, без да губи защитата и хидроизолацията.


В рамките на тази нова концепция,  изключително комфортна и дишащт кожена ботуш в средната си част, но е водоустойчива и предлага изключителни характеристики по отношение на поддръжка, стабилност и защита.


След като успя да обедини тези противоположни функции в една обувка, Космос се представя като идеална обувка за множество дейности на открито и при топли температури; от дълги маршрути по маркирани пътеки и пътища като Grand Routes, Camino de Santiago, Inca Trail и др., както и за еднодневни разходки по хълма или пешеходни преходи през уикенда. Космосът е идеален и за повече аеробни дейности като Северно ходене и Скоростна пешеходен туризъм или за по-спокойни такива като приключенски пътувания, предлагащи независимо от дейността си, винаги отлични нива на комфорт и дишане

Bestard Cosmos

  • Производител: BestArd
  • Код на продукта: Cosmos
  • Наличност: Наличност
  • 385.00 лв.


Възможни варианти