• Слънчеви очила BOLLE 5TH Element 12149 AG2R La Mondiale/Blue Violet oleo AF

Нов флагмански модел от колекцията на Bolle Cycling.Модел 5th Element притежава всичко от което се нуждае един велосипедист:ултра леки,максимално обхващат зрителното поле.Удобство и комфорт благодарение на технологията на B-Shape и регулируемите подложки за носа..
B-Max технологията е използвана в дизайна на рамката, за да се постигне оптимално ергономичен дизайн и рамката да може да се настрои персонално перфектно за особеностите на всяко състезание. Увеличено е полето на периферното виждане и защитата в горната част на лицето, което значително подобрява ефективността на модела.
Хидрофобно покритие от външната страна на лещите, което не позволява задържане на прах, а при дъжд водните капки се стичат без да оставят следи и петна, които да ви разсейват и пречат.
ANTI-FOG технология не позволява замъгляване или запотяване на очилата при никакви обстоятелства, независимо от атмосферните условия.
Система за оптичен контрол - ви дава възможност да сменяте лещите в зависимост от условията за осигуряване на оптимална ефективност (резервните лещи се закупуват допълнително).
Регулиращи се подложки за носа - формата и ъгъла могат да се регулират за постигане на максимален комфорт и стабилност. Изработени от антиалергични материали, които не пердизвикват изпотяване и не задържат влага. Страничните протектори на рамаката могат да се свалят когато прецените, че нямате нужда от тях. За изработването на модела е използван софтуер, който с помощта на най-модерните изчисления, като взема предвид размера на рамката, създава лещи със суперлеко тегло, които в комбинация с рамката идеално прилягат по лицето.
Резултатът е:
-  по-добро виждане при каране с висока скорост
-  леко тегло и комфорт за целодневно ползване

лещи - Blue Violet Oleo AF
Ref. 12149 /  5th Sense Bolle Cycling Collection

производител: Bolle - Франция

Слънчеви очила BOLLE 5TH Element 12149 AG2R La Mondiale/Blue Violet oleo AF

  • Производител: Bollé
  • Код на продукта: 5TH Element
  • Наличност: Наличност
  • 250.00 лв.