• Слънчеви очила BOLLE 5TH Element 12069  Matte Carbone Red/TNS Fire oleo AF

Нов флагмански модел от колекцията на Bolle Cycling.Модел 5th Element притежава всичко от което се нуждае един велосипедист:ултра леки,максимално обхващат зрителното поле.Удобство и комфорт благодарение на технологията на B-Shape и регулируемите подложки за носа..Моделът  е специално създаден за колоездене, за да виждате ясно и контрастно пътя напред. Лещите изработени с b-clear технология гарантират отлично визуално качество, а дизайна на рамката осигурява много добро периферно виждане за да следите ситуацията около Вас. 

Лещи b-clear - изработени от ултра лек материал с максимална устойчивост на удар и издраскване и гарантират несравним визуален комфорт, увеличават контраста и повишават способността ви да виждате ясно какво се случва пред вас. Олеофобично покритие от външната страна на лещите, което ги предпазва от задържане на прах, мръсотия и водни капки. Хидрофобно покритие от вътрешната страна предпазват лещите от изпотяване и замъгляване и осигуряват отлична видимост при различни атмосферни условия.
Anti impact - качествените лещи са не само да предпазват очите Ви от вредните UV лъчи, но и да Ви предпазват от всякакви елементи на пътя. Моделът Vortex има забележителна устойчивост на удар и защита срещу надраскване.
B88™ - Bolle използват най-фин и висококачествен найлонов материал за да създадат рамки, които са леки, издръжливи и достатъчно гъвкави. Уникалния състав на материала им позволява да създават рамки с уникален и атрактивен дизайн във всички форми и дебелина без компромис в здравината и трайноста.
Thermogrip® - удобни и регулиращи се подложки за носа, изработени от абсорбиращ влагата антиалергичен материал държат очилата стабилно на мястото им, което Ви помага да се концентрирате върху дейноста си без да се притеснявате, че очилата Ви ще паднат при екстремни занимания. Формата и ъгъла на подложките за носа се регулират за да се остигне максимален комфорт при всяка форма на лицето.
O.S.C. - система на рамката позволяваща смяна на лещите за може винаги да сте с подходящите за условията в момента. 
S.O.S. - на рамката може да се сложи адаптор за диоптрични очила.
ANSI - Всички лещи на Bolle® са преминали тест изисквания за 100% защита от ултравиолетовите лъчи, устойчивост на удар и оптична яснота на лещите през Американския Институт по Стандартизация (American National Standards Institute (ANSI). 
Всички очила Bolle са с оригинална кутия, кърпичка за почистване и СЕРТИФИКАТ за качество издаден от производителя.
Лещи - TNS Fire Oleo AF - сиви неутрални лещи с червено огледално покритие, подходящи за слънчево време
Контраст - неутрален
Пропускливост на светлината - 10%
Категория филтър - 3
Цвят на рамката  - Matte Carbone Red
Рамер: 7BASE  133/50/119
Производител: Bolle - Франция (произведено в Италия)

Слънчеви очила BOLLE 5TH Element 12069 Matte Carbone Red/TNS Fire oleo AF

  • Производител: Bollé
  • Код на продукта: 5TH Element
  • Наличност: Наличност
  • 250.00 лв.