• Слънчеви очила BOLLE Highwood 12112 Matt Black/Modulator Polarised Grey oleo AF

Bolle предлага най-добрата гама от лещи за каране на ски, без значение от времето,дали е облачно или слънчево.Лещите ви помагат да се фокусирате по-добре, ултра леки,гъвкави рамки стоят точно където вие искате и стоят комфортно благодарение на Thermogrip технологията на слепоочията и подложките за носа.

Атрактивен модел слънчеви очила за активни и спортни хора, които търсят комфорт, стил и максимална защита. Ултралека рамка, удобна за носене през целия ден. Размера на рамката е подходящ за средно големи лица. Хидрофобно покритие от външната страна на лещите, което не позволява задържане на прах и отблъсква водата - при дъждовни условия водните капки се стичат без да оставят следи и петна, които да ви разсейват и пречат. Независимо дали сте в града, в планината или на море с моделът Blacktail ще се чувствате стилни, комфортно и защитени.
B-thin - с тази иновативна технология лещите са с 72% по-тънки и с 45% по-леки, което осигурява перфектен баланс на лещите с рамката и комфорт за потребителя.
b20.3 Polycarbonate Lenses - слънчевите очила трябва да предпазват очите не само от силната светлина, но да са здрави и да защитават от вредните ултравиолетови лъчи. Лещите на слънчевите очила Bollé® са изработени от поликарбонат  от най-високо качество в резултат, на което те са 20 пъти по-здрави и по-устойчиви на удар и 3 пъти по-леки. Лещите на Bollé® гарантират ненадмината оптична точност и яснота.
Carbo-Glas Coating - леки и оптически точни лещите на този модел са подобрени и усилени, изработени от поликарбонат със специално армирано покритие което допълнително ги предпазва от надраскване.
100% UV защита на очите от вредните ултравиолетови лъчи.
Всички очила Bolle са с оригинална кутия, кърпичка за почистване и СЕРТИФИКАТ за качество издаден от производителя.
Лещи –  Modulator Polarized Grey
-светло до тъмно сиво, фотохроматични лещи.Поляризираният филтър редуцира блясъка и усилва контраста.
Производител: Bolle - Франция 

Слънчеви очила BOLLE Highwood 12112 Matt Black/Modulator Polarised Grey oleo AF

  • Производител: Bollé
  • Код на продукта: Highwood
  • Наличност: Наличност
  • 195.00 лв.
  • 135.00 лв.