• Дамски слънчеви очила BOLLE Mist 11186 Pink/TNS

Модел от спортната колекция на Bolle Sport Lifestyle с изключително оригинален и атрактивен дизайн, който съчетава модните линии за сезона с висококачествени материали и функционалност. Този модел е с поляризирани лещи, осигурява отличен визуален комфорт в дни с интензивно слънчево греене и сигурна защита за очите.

b20.3: Poycarbonate Lenses - слънчевите очила трябва да предпазват очите не само от силната светлина и ултравиолетови лъчи, но да са здрави и устойчиви. Лещите на слънчевите очила Bollé® са изработени с материали от най-високо качество в резултат, на което те са 20 пъти по-здрави и по-устойчиви на удар и 3 пъти по-леки. Лещите на Bollé® гарантират ненадмината оптична точност и яснота.
B-thin - с тази иновативна технология лещите са с 72% по-тънки и с 45% по-леки, което осигурява перфектен баланс на лещите с рамката и комфорт за потребителя.
ANSI Standards - всички лещи на Bolle® са преминали тест-изисквания за 100% защита от ултравиолетовите лъчи, устойчивост на удар и оптична яснота на лещите през Американския Институт по Стандартизация (American National Standards Institute (ANSI). Това е доказателство че Bolle работят целенасочено да направят най-доброто отново и отново.
Всички очила Bolle са с оригинална кутия, кърпичка за почистване и СЕРТИФИКАТ за качество издаден от производителя.

Лещи - Bollé® TNS естествено сиви лещи подходящи за дни с интензивно слънчево греене.
Контраст - неутрален
% пропускливост на светлината - 10%
Категория филтър - 3
Цвят на рамката - PINK

производител: Bolle - Франция (произведено в Италия)

Дамски слънчеви очила BOLLE Mist 11186 Pink/TNS

  • Производител: Bollé
  • Код на продукта: Mist
  • Наличност: 2-3 Days
  • 120.00 лв.
  • 50.00 лв.