• Serengeti POSITANO 8983 polarized Sedona Ultra-light Mineral lens

Слънчеви очила Serengeti Positano

Serengeti е новатор на фотохромната технология, а също така я инженерира във всеки обектив, който правят. При светли условия, когато UV лъчението е по-интензивно, молекулите на лещите се разширяват по размер, потъмняват лещите и им позволяват да поемат повече светлина. При по-тъмни условия, когато UV лъчението е по-малко интензивно, молекулите се свиват и отделят, оставяйки допълнителна светлина да преминава през него. По този начин фотохромните лещи вършат работа за очите ви, осигурявайки оптимално количество светлина по всяко време, за да премахнат натоварването на очите и да ви дадат най-ясния поглед върху света около вас.


Специално създаден да взаимодейства с пълния спектър на светлината, Spectral Control работи като визуален еквалайзер чрез избирателно управление на дължините на светлинните вълни. Мътността и отблясъците драстично намаляват, контрастът се засилва и зрението ви е по-остро - докато филтрирате разсейващата синя светлина, която причинява умора на очите.


Поляризационната технология Serengeti организира навлизането на светлината в лещата, като действа като микроскопична венецианска щора. Паралелните светлинни лъчи могат да влизат, докато разсейващите перпендикулярни лъчи от отблясъците се абсорбират. Резултатът е по-ефективно технически изживяване при гледане, с ненадминат комфорт и оптически правилен изглед.


Изключително тънка и лека, Positano е част от Slim Collection: колекция, която се откроява благодарение на толкова минималистичния си класически стил и максималния комфорт. Със своя класически, но модерен дизайн Positano предлага леко ретро усещане.

Размер -М

Serengeti POSITANO 8983 polarized Sedona Ultra-light Mineral lens

  • Производител: Serengeti
  • Код на продукта: POSITANO
  • Наличност: Наличност
  • 450.00 лв.


Тагове: SERENGETI