60 Flex Рейтинг: Чудесен за начинаещи и средно напреднали скиори, които се нуждаят от обувка която да даде комфорт през целия ден.


PU Shell: Poly уретан черупка (пластмаса), който е устойчив на разтягане и е издръжлив за дълъг живот.


Xfit Fusion Comfort Liner: цял куп комфорт функции са сложени в една подложка. Тази подложка спортни от изкуствена кожа лайнер (супер мек), пяна с ниска плътност (форми на фит), и допълнително широко отваряне на маншета. Тази подложка е предназначена за отдих, скиори, които не са с твърде агресивно каране.


ремък 25 милиметра: каишка велкро в горната част на обувката, който действа като допълнителна ключалка, но без да се налага катарама. Лентата държи горната част на обувката заедно, за да се осигури по-равномерно налягане по предната част на обувката, когато го огънете.


Сменяеми пръсти и пети Pads: Това е трябва да има за скиори ,когато вашата ски тек ви казва, че трябва да купуват нови ботуши, защото стъпалата са износени прекалено много, просто се смея на него и да му кажа да си поръчате нов набор от релсови подложки.


Micro Регулируем Пластмасови катарами: Това катарами са пластмаса, за да ги пазят лек, но за разлика от повечето пластмасови катарами те имат възможност за микро настройка така, можете да пристегне обувката в напълно удобно положение.


Tongue Pull: A контур на плат на върха на езика помага за извеждането на и премахване на ботушите. Издърпайте напред и встрани и кракът ти трябва да плъзнете ходилото на вътре.


104милиметър последно: Comfort е от ключово значение за скиори съвпадение до тази последна ширина. Това е просторен и комфортен, което го прави предпочитан избор, скиори, които изискват комфорт над всичко останало. Това е типът на обувката, че повечето развлекателни скиори предпочитат.


SALOMON MISSION GS

  • Производител: Salomon
  • Код на продукта: SALOMON MISSION GS
  • Наличност: Наличност
  • 280.00 лв.
  • 230.00 лв.


Възможни варианти