• Каска BOLLE Backline Visor 30760

Backline Visor -гарантира висок стандарт на качество,безопасност и комфорт.Всички каски BOLLE са издържали серия от тестове в различни условия,за да се потвърди способността им да абсорбират енергията от удара, да устоят на проникване на остри предмети, и че каската ще остане на мястото си при падане или сблъсък.


Класическа In-Mould конструкция,при която поемащия удара вътрешен слой се инжектира през външният пласт от поликарбонат като така се създава здрава и устойчива конструкция с леко тегло.


Air Flow Vents- отвори за вентилация, които осигуряват преминаването на свеж въздух през вътрешността на каската и спомагат за регулиране на температурата, за да се чувствате добре през целият ден.


Вътрешната материя,която е в допир с главата е изработена от меки и комфортни дишащи и анти-бактериални материали,които не задържат миризми и не позволяват развитие на микроорганизми.


Наушниците на каската се свалят в топлите зимни дни или за пране.


Система за прецизно регулиране на размера,която ви дава възможност да отпуснете или затегнете каската по най-удобният за вас начин за повече сигурност и удобство.


Сертификат CE EN1077-Всички каски BOLLE отговарят на европейския сертификат за качество и сигурност  и са тествани при екстремни температури, за да гарантират абсолютна сигурност и защита за главата при различните атмосферни условия.


Каска за ски и сноуборд клас В


За да може да изпълнява функциите си на 100% е много важно каската да е точният за вас размер.


Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри,като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите.


Размер-56-58см

Каска BOLLE Backline Visor 30760

  • Производител: Bollé
  • Код на продукта: Backline Visor
  • Наличност: Наличност
  • 380.00 лв.
  • 330.00 лв.