• B- Yond Visor 31652 Bolle

B-YOND Visor  е каска, която осигурява максимален комфорт и защита, перфектна за всички които обичат зимните спортове. Супер лека и здрава каска, тя ще Ви предпазва през целия ден докато карате.

Регулируема вентилация:

Регулируемата вентилационна система е лесна за използване и ви позволява да регулирате количеството на входящия въздушен поток.

Визьор от поликарбонат

Панорамна визия:

Насладете се на максималния комфорт с технологията Panoramic Vision, която предлага възможно най-широко зрително поле, осигуряващо максимално периферно зрение.

Вътрешна конструкция ABS - поема, разпределя и разсейва удара така, че да се намали максимално въздействието от сътресението върху главата. Всички материали, използвани за вътрешната подплата на каската са направени от антиалергични, терморегулиращи и дишащи материи, за да осигурят на клиента оптимален комфорт.
Наушниците на каската са добре омекотени, топли и през тях се чува ясно какво се случва около вас. Имат опция за сваляне в по-топлите дни на зимния сезон.
Прецизна система за регулиране на точния размер, за да прилепне каската максимално добре към главата осигурява повече комфорт и стабилност на каската при по-екстремно каране.

Ротари:

Всички шлемове на Bollé са снабдени с въртящ се визьор, който идеално пасва на всяко лице и предлага решение за носещите очила. Лесно взаимозаменяеми, той предлага перфектна визия независимо от атмосферните условия.

Сертификат - CE EN 1077 / ASTM-CE - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077 и американския стандарт ASTM-CE.

Bolle - Франция

Размер-54-58cm

Тегло (g) 500B- Yond Visor 31652 Bolle

  • Производител: Bollé
  • Код на продукта: B- yond
  • Наличност: Наличност
  • 300.00 лв.


Възможни варианти