Информация за доставки

При направена поръчка през сайта, ние ще се свържем с вас в рамките на работният ден на посоченият при регистрацията телефонен номер за потвърждение на поръчката и уточняване на всички подробности и срок на доставка ( имате възможност да изберете икономична,експресна или до поискване в офиса на съответната куриерска фирма).

Поръчките се изпълняват само след потвърждение от Клиента.

!!! Стойността на доставката не е включена в цената на стоките.

Поръчки потвърдени до 14.00 часа се изпращат в същият ден. Поръчките потвърдени след 14.00 часа се изпращат на следващият работен ден.Всички поръчки направени петък след 14.00часа и събота и неделя се потвърждават в понеделник до 14.00часа и се изпращат в понеделник.Поръчки направени петък след 14.00часа и събота и неделя които не се потвърдят до 14.00часа в понеделник се изпращат когато се потвърдят от Клиента.Изключение правят дните обявени официално за празници.

СРОКОВЕ за доставка

>Срока на доставката за територията на България е в рамките на 1-3 работни дни, в зависимост от това, кога е направена поръчката.

>Поръчки направени петък след обяд или през почивните дни и официални празници се изпращат първият работен ден.

Работим с куриерски фирми СПИЙДИ и ЕКОНТ за доставки в София и цялата страна.

>Клиента заплаща стойността на доставката, според действащите цени на куриерската фирма.

ВАЖНО! Всички поръчки потвърдени в петък, с желание от Клиента за доставка в събота, ФИРМИ СПИЙДИ и ЕКОНТ добавят допълнителна такса за услуга с приоритет, със стандартен приоритетен час за доставка "до 13.00 часа" или по-ранен час според желанието на Клиента.

СПИЙДИ предоставя възможност за експресна доставка до 6 часа в рамките на  София-град ( услугата се заплаща допълнително от Получателя). Получаването на стоката във фиксиран  час е допълнителна услуга и е за сметка на Получателя.

ЦЕНИ и ПЛАЩАНЕ

Всички цени,показани в сайта са в български лева с включено ДДС.

Всички поръчки се изпращат с наложен платеж.Заплащането на поръчаната от Вас стока се извършва в брой на куриера в момента на доставката.По желание на Клиента пратката се изпраща с опция Преглед и Тест преди заплащане.

Транспортните разходи по връщане на стоката се поемат от Клиента, както и замяна на стоки, по желание на Клиента!

УСЛОВИЯ за ВРЪЩАНЕ
Закупена стока може да бъде върната съгласно чл.55,ал.1 от Закона за защита на потребителя в срок от 14(четиринадесет) дни от датата на получаването,ако са спазени следните условия:

> Стоката не е използвана или с нарушен търговски вид.

> Стоката да бъде с оригиналната опаковка, ненарушена цялост и функционалност и фабричните етикети не са премахнати или повредени.

> Стоката да бъде придружена със съответният документ-касов бон,издадена фактура или квитанция за наложен платеж.

Ако някое от горе изброените условия не е изпълнено, си запазваме правото да не приемем връщането на продукта.

Разходите по връщане на стоката са за сметка на Клиента.

В случай че размера на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, Клиента има възможност да замени закупената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаването й при условие, че върнатата стока е неизползвана и са спазени условията за връщане.При връщане на стока,на Клиента се възстановява само стойността на върнатата стока.

При поръчка на обувки или облекло, предварително се уточнява с Клиента дали размера на желаната стока отговаря на стандартната номерация и ако не,се уточняват допълнително подробностите.В случаите, когато Клиента иска да върне стоката,тъй като не е съобразил размера или модела на поръчаният продукт, стойността на обратния транспорт се поема от Клиента.

При грешно изпратена стока от наша страна се възстановяват разходите по връщането на пратката, само и единствено когато се установи разликата в момента на получаването и стоката се върне обратно веднага. Веднъж приета стока от клиента в момента на доставката, може да бъде върната само за сметка на Клиента. 

Стоки поръчани в петък с доставка за събота ,се изпращат само до офис на Еконт. 

При установена разлика в поръчана и изпратена стока , имате право да върнете стоката на куриера в момента на доставката.

Безплатна доставка за стоки над 400лв е само с опция на изпращане ОТ ОФИС ДО ОФИС. При желание за изпращане до адрес няма опция БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Не се приемат обратни пратки с Наложен платеж!

При закупуване на ваучер за подарък, неговата стойност не може да бъде възстановявана!

Ако имате допълнителни въпроси относно определен продукт или доставка, моля, позвънете в офиса на фирмата на телефон 0878 66 49 89  или се свържете с нас на talant.sport@gmail.com

Ако желаете, може да направите поръчка на телефон 088 4519375 от 9.00 до 16.30ч от понеделник до петък.