Ambition 12 AT Carbon е за всички любители на алпийския ски туринг, които държат на най-доброто от ски екипировката. Ambition 12 AT Carbon ви дава  възможност за достъп до всички райони на планините без компромис със сигурността.
Изработен от изключително лек и супер здрав КАРБОН, Ambition 12 AT гарантира сигурността на всички, които се осмеляват да оставят зад себе си добре обработените писти и да се спуснат в приключения в пудрата и необработените терени. 
Новият Ambition 12 AT Carbon е с модерен дизайн и иновативен профил изработен от Карбон, който намалява теглото с 200 грама, но без да намалява сигурността, като позволява безкомпромисен контрол при спускането надолу дори и по най стръмните терени. По-лекото тегло намалява умората при по-продължително ходене.  Прибавете към това и най-модерната и изключително функционалната система за изкачване, която се регулира за 0 ° / 5 ° / 10 ° / 15 ° и може да бъде инициирана, само с щеката без да сваляте ските от краката си. И получавате най-сигурния, най-лекия, най-лесния и най-безотказния автомат за всички, които обичат да обикалят необработените терени в планината и поствят безопасността пред всичко останало. 
Освен лекото тегло, Ambition 12 AT Carbon има и други съществени предимства - може да се ползва както със стандартни ски обувки, така и с комбинирани обувки. Височината на предното фиксиране на обувката в автомата се регулира нагоре и надолу, за да затвори перфектно всяка обувка, което прави Ambition съвместим с всички комбинирани и скиорски обувки. 

Автомати за ски туризъм и фрийрайд TYROLIA Ambition 12 AT Carbon

  • Производител: ATOMIC
  • Код на продукта: Ambition 12 Carbon
  • Наличност: Наличност
  • 998.00 лв.
  • 650.00 лв.