При шосейните спортове зависите както от самите вас, така и от екипировката. Когато се състезавате и се борите освен със съперниците си, но и с атмосферните условия се нуждаете от очила, които да ви осигурят сигурна защита и кристално ясна визия за всичко, което се случва около вас и пред вас. Bollé създадоха перфектния за целта модел Cadence, в който са използвани най-иновативните технологии и материали. Спортистите от световния елит имат нужда от висококачествени очила, но очилата не са само първокласни лещи. Дизайнерите от Bollé могат да се похвалят с най-новите технологични постижения в изработването на рамката на модела комбинирани с прецизност, комфорт, сигурност и стил.
B-Max технологията е използвана в дизайна на рамката, за да се постигне оптимално ергономичен дизайн и рамката да може да се настрои персонално перфектно за особеностите на всяко състезание. Увеличено е полето на периферното виждане и защитата в горната част на лицето, което значително подобрява ефективността на модела.
Хидрофобно покритие от външната страна на лещите, което не позволява задържане на прах, а при дъжд водните капки се стичат без да оставят следи и петна, които да ви разсейват и пречат.
ANTI-FOG технология не позволява замъгляване или запотяване на очилата при никакви обстоятелства, независимо от атмосферните условия.
Система за оптичен контрол - ви дава възможност да сменяте лещите в зависимост от условията за осигуряване на оптимална ефективност (резервните лещи се закупуват допълнително).
Регулиращи се подложки за носа - формата и ъгъла могат да се регулират за постигане на максимален комфорт и стабилност. Изработени от антиалергични материали, които не пердизвикват изпотяване и не задържат влага. Страничните протектори на рамаката могат да се свалят когато прецените, че нямате нужда от тях.
За изработването на модела е използван софтуер, който с помощта на най-модерните изчисления, като взема предвид размера на рамката, създава лещи със суперлеко тегло, които в комбинация с рамката идеално прилягат по лицето.
Резултатът е:
-  по-добро виждане при каране с висока скорост
-  леко тегло и комфорт за целодневно ползване
Лещи - Modulator Rose Gun oleo AF
размер - Medium/Large - 8 BASE 78/46/80/15/140
Ref. 12088  Cadence Bolle Cycling Collection
производител: Bolle - Франция

CADENCE Shiny Black/Red-Modulator Rose Gun oleo AF 12088

  • Производител: Bollé
  • Код на продукта: Cadence 12088
  • Наличност: Наличност
  • 299.00 лв.
  • 175.00 лв.


Възможни варианти


Тагове: bolle