• Amboy   Shiny Black Acetate with Shiny Dark Gunmetal Metal Lens Mineral Polarized 555nm Cat 3 to 3 SS 530001

Нашите минерални лещи са направени с боросиликатно оптично стъкло, от Corning®.Напълно 20% по-тънки и леки, нашите лещи от минерално стъкло от боросиликатно стъкло са по-фини от всяка друга леща. Произведени в същия процес, който обикновено е запазен за корективни лещи с офталмологично качество, те осигуряват най-добрата зрителна острота, която някога бихте могли да изпитате.

Всяка двойка минерални лещи Serengeti® е уникална: всяка фотохромна леща преминава през пещ Lehr с гориво от водород, която активира технологията Spectral Control® - с различни температури, които определят собствения оттенък на лещата.

Те също са закалени химически, за да осигурят устойчивост на надраскване и удар.

За да завърши това ненадминато визуално изживяване, към задната страна на лещата се добавя антирефлексно покритие, което отменя разсейващата светлина, която причинява отразяващи отблясъци.

ТЕХНОЛОГИИ, ФОТОХРОМЕН, ТЕХНОЛОГИЯ

МОЛЕКУЛНО ВЛИЗАНЕ ВЪВ ВСЕКИ ЛЪЧ SERENGETI®

АДАПТИРАНЕ НА СВЕТЛИНА. Като пионер в технологията Photochromic, Serengeti® ръководи индустрията в създаването на лещи, които се адаптират към всякакви условия на осветеност във всяка обстановка. Фотохромните лещи Serengeti® се активират от количеството UV лъчение в атмосферата и са проектирани да преминават постепенно от светло към тъмно.При ярки условия UV лъчението е по-интензивно. Молекулите на лещите се разширяват по размер, като потъмняват лещите. Тогава може да премине по-малко светлина.При по-тъмни условия UV лъчението е по-малко интензивно. Молекулите се свиват и отделят, като изсветляват лещите. Може да премине повече светлина.

Очите ви винаги са защитени и получават оптималното количество светлина, необходимо по всяко време и при всякакви метеорологични условия.По-бързо можете да различавате форми и цветове, като същевременно елиминирате напрежението в очите.

СПЕКТРАЛЕН КОНТРОЛ®ТЕХНОЛОГИЯ

МОЛЕКУЛНО ВЛИЗАНЕ ВЪВ ВСЕКИ ЛЪЧ SERENGETI®

УПРАВЛЯВАЙТЕ СВЕТЛИНАТА

Специфична и уникална за Serengeti®, технологията Spectral Control ви предоставя най-добрата визия с висока разделителна способност за всичко, което се вижда.

Синята светлина е необходима за регулиране на биологичния ни часовник. Това обаче е и високорисков фактор за свързана с възрастта дегенерация на макулата (AMD).

Технологията Spectral Control® филтрира до 96% от синята светлина, позволявайки само благотворната и регулираща тюркоазена синя светлина да премине, за да намали синьото замъгляване и видимия шум.

Това предпазва очите ви от стареене и увреждане, за да запази зрението ви перфектно.

Той подобрява естествения цветен баланс и подобрява контрастите и възприятието, като действа като „HD“ визуален еквалайзер, за да постигне перфектната комбинация от цветове при всякакви условия. Той избирателно управлява дължините на светлинните вълни, като различава червените, зелените и жълтите.

Пейзажите, които биха били измити, скучни или плоски с други лещи, стават дефинирани, живи и живи - докато очите ви остават хладни и отпуснати.

ПОЛАРИЗАЦИЯ, ТЕХНОЛОГИЯ, КОНТРОЛИРАТЕ СВЕТЛИНАТА

Независимо дали се намирате в среда с високи или ниски отблясъци, вие заслужавате обективи, които ви осигуряват най-добрата защита от отблясъци и с това, безкомпромисна яснота.Нашата поляризационна технология елиминира 99,9% от разрушаващите отблясъци от четирите вида отблясъци: разсейващи, дискомфортни, деактивиращи и заслепяващи. Следователно това гарантира, че няма повече отражение от: фарове на автомобила, интензивни светлини, блестящи отражения на повърхността и ежедневието на открито.

Когато отблясъците се отразяват от пътя, водата, снега или плоските участъци, паралелните светлинни лъчи могат да преминават безпрепятствено, докато разсейващата перпендикулярна светлина се отразява.Той предлага UV защита до 400nm.

Тази поляризационна технология облекчава умората на очите и затрудненото зрение, като елиминира разрушителните отблясъци. Също така ви позволява да изпитате абсолютна яснота, разкривайки елементи, които не сте могли да видите преди.Някои продукти разполагат с неполяризирана опция за лещи.

555 нанометра маркира центъра на видимия цветен спектър на светлината, точно на границата на жълто и зелено. Тук човешкото око вижда най-добре. При условия на слаба осветеност тази леща позволява преминаването на повече жълто и зелено, създавайки релаксиращи условия за очите, докато лекото сребристо метализирано огледално покритие (предлага се само на минерални лещи) отразява отблясъците.

Amboy Shiny Black Acetate with Shiny Dark Gunmetal Metal Lens Mineral Polarized 555nm Cat 3 to 3 SS 530001

  • Производител: Serengeti
  • Код на продукта: Amboy
  • Наличност: Наличност
  • 670.00 лв.


Тагове: SERENGETI