Спортно, но шик! Мостът на носа с ключалка придава силна индивидуалност на тази навигационна рамка, докато ъгловата долна част й придава модерен силует. BELLEMON се състои от еко-найлонова рамка и пружинни панти, свързани с нашата най-добра леща Spirit.

ФОТОХРОМНИ

ТЕХНОЛОГИЯ

МОЛЕКУЛАРНО ВЛИВАНЕ ВЪВ ВСЯКА ЛЕЩА SERENGETI®

АДАПТИРАЙТЕ КЪМ СВЕТЛИНАТА

Като пионер на фотохромната технология, Serengeti® води индустрията в създаването на лещи, които се адаптират към всякакви светлинни условия във всяка обстановка. Фотохромните лещи Serengeti® се активират от количеството ултравиолетова радиация в атмосферата и са проектирани да преминават постепенно от светло към тъмно.

При ярка светлина UV радиацията е по-интензивна. Молекулите на лещите се разширяват по размер, което потъмнява лещите. Тогава може да премине по-малко светлина.

При по-тъмни условия UV радиацията е по-малко интензивна. Молекулите се свиват и отделят, изсветлявайки лещите. Може да премине повече светлина.

Очите ви са винаги защитени и получават оптималното количество светлина, необходимо по всяко време и при всякакви метеорологични условия.

Вие сте в състояние да различавате форми и цветове по-бързо, като същевременно елиминирате умората на очите.

BELLEMON Matte Black Lens Saturn 555nm Cat 2 to 3 SS534001

  • Производител: Serengeti
  • Код на продукта: BELLEMON
  • Наличност: Наличност
  • 280.00 лв.


Тагове: SERENGETI