Спортно, но шик! Мостът на носа с ключалка придава силна индивидуалност на тази навигационна рамка, докато ъгловата долна част й придава модерен силует. BELLEMON се състои от еко-найлонова рамка и пружинни панти, свързани с нашата най-добра леща Spirit.

SPECTRAL CONTROL®

ТЕХНОЛОГИЯ

МОЛЕКУЛАРНО ВЛИВАНЕ ВЪВ ВСЯКА ЛЕЩА SERENGETI®

УПРАВЛЯВАЙТЕ СВЕТЛИНАТА

Специфична и уникална за Serengeti®, технологията Spectral Control ви осигурява най-добрата визия с висока разделителна способност на всичко пред очите ви.

Синята светлина е необходима за регулиране на нашия биологичен часовник. Въпреки това, той също е високорисков фактор за свързана с възрастта дегенерация на макулата (AMD).

Технологията Spectral Control® филтрира до 96% от синята светлина, като позволява само на полезната и регулираща тюркоазено синя светлина да премине, за да намали синьото замъгляване и видимия шум.

Това предпазва очите ви от стареене и увреждане, за да запази зрението ви перфектно.

Той подобрява естествения цветови баланс и подобрява контрастите и възприятието, като действа като "HD" визуален еквалайзер за постигане на перфектната комбинация от цветове при всякакви условия. Той селективно управлява дължините на светлинните вълни, като разграничава червените, зелените и жълтите цветове.

Пейзажи, които биха били измити, скучни или плоски с други лещи, стават дефинирани, живи и живи – докато очите ви остават хладни и спокойни.

BELLEMON Rubberised Dark Blue Lens Saturn Polarized 555nm Blue Cat 2 to 3 SS534005

  • Производител: Serengeti
  • Код на продукта: BELLEMON
  • Наличност: Наличност
  • 340.00 лв.


Тагове: SERENGETI