• Слънчеви очила BOLLE Oscar 11461 Gloss White / Polarized TNS

Функционален и удобен модел подходящ както за спорт, така и за ежедневна употреба. Универсални слънчеви очила за туризъм, ски и всякакви занимания в планината. Размера на рамката е подходящ за средно голямо лице, а дизайна и обгръща плътно лицето, като придава уникална спортна визия.
Този модел е с поляризирани TNS Gun лещи.
Поляризация на лещите: 
Отблясъците на слънцето от сняг, стъкло, водни или мокри повърхности могат да бъдат досадни, объркващи и дори опасни в някои моменти. Слънчевите лъчи вибрират и се разпръскват във всички посоки, като създават отблясъци, които натоварват и изморяват очите. Поляризираните лещи на Bollé ограничават до минимум отраженията от отблясъците, като поглъщат светлината и я пренасочват в една посока, което намалява разсейването на светлината, пропускат само сноп светлина поляризиран в конкретна плоскост. Благодарение на това отражението на слънчевите лъчи от стъклата на автомобилите, сградите, водни площи или заснежени пространства не ни заслепяват, а Вие имате кристално ясна представа за средата, в която се намирате. Дали това е ски писта, магистралата в пиков час или плажа край морето, с поляризираните лещи на Bollé ще виждате всичко кристално чисто без това да натоварва очите Ви.
b20.3 - Polycarbonate Lenses - слънчевите очила трябва да предпазват очите не само от силната светлина, но да са здрави и да защитават от вредните ултравиолетови лъчи. Лещите на слънчевите очила Bollé® са изработени с материали от най-високо качество в резултат, на което те са 20 пъти по-здрави и по-устойчиви на удар и 3 пъти по-леки. Лещите на Bollé® гарантират ненадмината оптична точност и яснота.
Carbo-Glas Coating - леки и оптически точни лещите на този модел са подобрени и усилени, изработени от поликарбонат със специално
армирано покритие което допълнително ги предпазва от надраскване.
b88 Frames - Bolle използват най-фин и висококачествен найлонов материал за да създадат рамки, които са леки, издръжливи и
достатъчно гъвкави. Уникалния състав на материала им позволява да създават рамки със стилен и атрактивен дизайн във всички форми
и дебелина без компромис в здравината и трайността.
bTRU RX Program - за да могат да гарантират възможно най-доброто качество и най-добрата защита за очите от Bollé® си партнират с
Carl Zeiss Vision® (лидери на пазара на стъкла за очила) и за да допълнят визуалното качество с пълен комфорт при носене Bollé са усъвършенствали дизайна и материала на рамките за постигане на по-точно и по-удобно прилягане по лицето.
Thermogrip - удобни и абсорбиращи влагата подложки за носа държат очилата стабилно на мястото им, което Ви помага да се концентрирате върху дейноста си без да се притеснявате че очилата Ви ще паднат.
B-flow - Дизайна на рамката осигурява максимално проветряване и не позволява на стъклото да се изпотява при различни атмосферни условия.
B-thin - с тази иновативна технология лещите са с 72% по-тънки и с45% по-леки, което осигурява перфектен баланс на лещите с рамката и комфорт за потребителя.
ANSI Standards - всички лещи на Bolle® са преминали тест изисквания за 100% защита от ултравиолетовите лъчи, устойчивост на удар и оптична яснота на лещите през Американския Институт по Стандартизация (American National Standards Institute (ANSI). Това е доказателство че Bolle не само обещават, а работят целенасочено да направят най-доброто отново и отново.
Всички очила Bolle са с оригинална кутия, кърпичка за почистване и СЕРТИФИКАТ за качество издаден от производителя.

Лещи - Bollé® Polarized TNS  - поляризирани сиви лещи
Контраст - неутрален
% пропускливост на светлината - 14%
Категория филтър - 3


Производител: Bolle - Франция
Произведено в Италия

Слънчеви очила BOLLE Oscar 11461 Gloss White / Polarized TNS

  • Производител: Bollé
  • Код на продукта: Oscar
  • Наличност: Наличност
  • 165.00 лв.
  • 95.00 лв.