• Слънчеви очила  BOLLE Reno 11540 Light Crystal Brown Leopard/ TLB Dark

Този модел е подходящт както за спорт, така и за ежедневна употреба.С оригинален дизайн. Слънчеви очила за туризъм, ски и всякакви занимания в планината и в града. Размера на рамката е подходящ за средно голямо лице.
Този модел е с поляризирани TNS Gun лещи.
Поляризация на лещите: 
Отблясъците на слънцето от сняг, стъкло, водни или мокри повърхности могат да бъдат досадни,но също така и много вредни,защото натоварват и изморяват очите. Поляризираните лещи на Bollé ограничават до минимум отраженията от отблясъците, като благодарение на това те не ви заслепяват.
b20.3 - Polycarbonate Lenses - слънчевите очила трябва да предпазват очите не само от силната слънчева светлина, но да са здрави и да защитават от вредните ултравиолетови лъчи. Лещите на слънчевите очила Bollé® са изработени с материали от най-високо качество в резултат, на което те са 20 пъти по-здрави и по-устойчиви на удар и 3 пъти по-леки. Лещите на Bollé® гарантират ненадмината оптична точност и яснота.
Carbo-Glas Coating - леки и оптически точни лещите на този модел са подобрени и усилени, изработени от поликарбонат със специално армирано покритие което допълнително ги предпазва от надраскване.
b88 Frames - Bolle използват най-фин и висококачествен найлонов материал за да създадат рамки, които са леки, издръжливи и
достатъчно гъвкави. Уникалния състав на материала им позволява да създават рамки със стилен и атрактивен дизайн във всички форми
и дебелина без компромис в здравината и трайността.
Thermogrip - удобни и абсорбиращи влагата подложки за носа държат очилата стабилно на мястото им, като Ви помага да се концентрирате върху дейноста си без да се притеснявате че очилата Ви ще паднат.
B-thin - с тази иновативна технология лещите са с 72% по-тънки и с45% по-леки, което осигурява перфектен баланс на лещите с рамката и комфорт за потребителя.
Всички очила Bolle са с оригинална кутия, калъф за съхранение, кърпичка за почистване и СЕРТИФИКАТ за качество издаден от производителя

Лещи -TLB Dark- тъмни кехлибарени лещи,за слънчево време.

Производител-Болле (Франция)

Слънчеви очила BOLLE Reno 11540 Light Crystal Brown Leopard/ TLB Dark

  • Производител: Bollé
  • Код на продукта: Reno
  • Наличност: Наличност
  • 135.00 лв.
  • 50.00 лв.